مزایای رنگ اکریلیک برای دیوار

سپس باید محلول نرم کننده آب و پارچه را با آب گرم و تازه جایگزین کرد و قلم مو یا غلطک را چند ساعت در آن قرار داد.

نکته مهم در استفاده از رنگ ­های اکریلیک این است که باید به نوع آن ­ها توجه نمود. به این معنا که رنگ­ های اکریلیک که برای دیوارهای داخلی تعریف شده ­اند برای استفاده در دیوارهای خارجی مناسب نیستند. دیوارهای خارجیِ یک ساختمان برجسته ­ترین ویژگی معماری آن است. نمای ساختمان ­ها در معرض شرایط آب و هوایی مختلفی قرار دارند. بنابراین باید از نظر زیبایی چشم ­نواز و در برابر شرایط نامساعد جوی مقاوم باشند. رنگ­ های آکریلیک به دلیل سبکی و مقاومت در برابر آب و هوا یکی از بادوام ­ترین رنگ ­ها برای کاربردهای بیرونی هستند.

همان طور که می دانید رنگ ها باید طبق اصول خاصی مورد استفاده قرار بگیرند چراکه دنیای بسیار پیچیده ای دارند. مثلا برخی از آن ها باید با استفاده از حلال به کار گرفته شوند اما بعضی دیگر با آب. یا برخی برای تابلو مناسب هستند و برخی دیگر، برای رنگ کاری ساختمان، ساخته شده اند و دانستن این اطلاعات برای مصرف کننده گان ضروری است و آن ها با مراجعه به مراکز معتبر می توانند از کارشناسان فروش این مراکز، در رابطه با این مسائل، راهنمایی بگیریند.

رنگ اکریلیک، یک نوع رنگ خاص و با کیفیت است که در انواع مختلفی به بازار عرضه  می شود و معمولاً  برای رنگ کاری وسایل مختلفی از آن استفاده می شود که به طور مثال می توان به کاربرد آن، برای رنگ کاری سنگ، شیشه، دیوار، قاب و پارچه اشاره کرد. جالب است بدانید که تا قبل از عرضه انواع مختلف این رنگ به بازار، استفاده از رنگ روغن، رواج بیش تری داشت.

ماسک دستکش کار کمربند ایمنی کلاه ایمنی علائم هشدار دهنده ماشین آلات ساختمانی

این رنگ به‌راحتی با سایر اجزای دکوراسیون ست می‌شود. در طیف رنگ نارنجی، رنگ آجری یکی از پرکاربردترین‌هاست که از ترکیب رنگ صورتی و نارنجی تولید می‌شود، و برای فضای اتاق‌خواب هم مناسب‌تر است.

علاوه بر این، نوع دیگری از رنگ اکریلیک پایه حلال مشتقات نفت است که برای رنگ‌های ترافیکی (خطوط روی آسفالت) کاربرد دارد.

این نوع رنگ در آب حل می شود و از آنجایی که نوعی پلاستیک پلیمر است، هنگامی که خشک می‌شود انعطاف، نفوذناپذیری در برابر آب و دوام خود راحفظ می‌کند؛ به طوری که می‌توان لایه‌های بعدی رنگ را بدون تاثیر بر لایه‌های زیرین روی آن اضافه کرد.

از مزایای رنگ اکریلیک، عدم وجود مواد شیمیایی مضر و حلالیت در آب است. این ویژگی‌ها سبب می‌شود اکریلیک در نقاشی مکان‌هایی که بهداشت آنها اهمیت زیادی دارد استفاده شود. رنگ های اکریلیک در برابر عوامل مختلفی مانند تابش خورشید، باران و گرد و غبار نیز مقاوم هستند و به دلیل سهولت استفاده از آنها نسبت به رنگ های روغنی، اعمالشان بر روی سطوح خارجی توصیه می‌شود.

استفاده از مطالب سایت آچارباز فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق سایت متعلق به آچارباز است.

با توجه به این که رنگ اکریلیک بر هر دو پایه مشتقات نفتی و آب تولید می‌شود در خصوص تفاوت این دو نوع و رنگ باید بدانید رنگ پایه آب به گونه‌ای است که در فرمول اصلی آن از آب استفاده شده است.

بله از رنگ اکریلیک می توانید برای رنگ آمیزی دیوار آجری دکوراتیو استفاده نمایید.

پرایمر یا آستر پوشش ابتدایی است که در دو نوع دارای رنگ و بی رنگ عرضه می شود شما با اعمال آستر زمینه را برای رنگ کردن نهایی آماده می کنید، آستر در مصرف رنگ نهایی و همچنین پوشش دهی بهتر نقش به سزایی دارد.

رنگ های اکریلیک در دسته رنگ های مبتنی بر آب قرار دارند و می توانند به صورت نیمه براق ، براق و مات مورد استفاده قرار گیرند. استفاده از رنگ های اکریلیک روی سطوح مختلف امکان پذیر است. این رنگ ­ها روی سطوحی که قبلا با رنگ ­های اکریلیک یا روغنی رنگ شده ­اند، قابل پیاده­ سازی هستند.
https://iran-rang.ir/product/%d8%af%d9%88%d9%be%d9%84%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d9%be%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%b3%db%8c/

اغلب در کارهایی که در معرض نور خورشید قرار دارند، از رنگ روغنی براق استفاده می‌شود.

رنگ‌های روغنی به علت اینکه دارای پایه حلال تینری هستند، در برابر حرارت حساس بوده و احتمال آتش سوزی وجود دارد.

رزین پلی آمین چیست ؟

باید به این موضوع توجه کنیم که هر رنگ خاصی برای هر دکوراسیونی مناسب نیست؛ مثلا توی این خونه نمیشه از رنگ جیغ استفاده کرد چون به دکوراسیون و زیبایی اون ضربه می‌زنه.

خصوصاً آن دسته که به آسانی در آب حل می‌شود، زود خشک می‌شود و سطحی سخت خرید رنگ اکریلیک و آسیب‌ناپذیر به وجود می‌آورد، گرچه باید افزود فاقد خواص ظرافت پذیری و عمق و جلای رنگ روغن یا آکریلیک پایه حلالی است.

برای رنگ آمیزی جانپناه هزار و غذاهای بیرونی و غیره کاربرد دارد.

از دیگر تفاوت رنگ‌های روغنی و پلاستیک این است که رنگ‌های روغنی به‌عنوان ضدزنگ برای اجسام فلزی همچون چارچوب درب و پنجره نیز کاربرد دارد اما انواع پلاستیکی اصلا مناسب اجرا بر روی اجسام فلزی نیستند.

از رنگ‌های روغنی در جاهایی که امکان وجود رطوبت مثل: سقف دستشویی و سقف حمام هم استفاده می‌شود.

مزیت استفاده از آن در مقایسه با ذغال سنگ این است که جوش شیرین را در فروشگاه بسیار آسان می توانید پیدا کنید و نسبتاً ارزان است.

از اساسی ترین تفاوت های رنگ روغن با رنگ پلاستیک و اکریلیک حلال های یه کار رفته در این رنگ ها میباشد، به طوری که رنگ های روغن بر پایه حلال های نفتی و رنگ پلاستیک و اکرلیک بر پایه آب میباشند.

رنگ روغنی نیمه‌ براق نسبت به رنگ‌های براق ارزان‌تر هستند، اما قابلیت شستشوی کمتری دارند و می‌توان درصد مات یا براق بودن ترکیب را به دلخواه تغییر داد.

خب بعد از بررسی موضوعات جدیِ قیمتی، وقتشه بریم تفریح … بریم چند تا طرح مدرن و متنوع نقاشی آپارتمان و ساختمان رو ببینیم یکم سرحال شیم…

اکریلیک یک رنگ غیر سمی، فاقد بو و آلرژی است. این بدان معناست که وقتی مواد سمی را روی پوست خود می بینید جذب نمی شود و در صورت دفع آن هیچ مسمویتی اتفاق نمی افتد، با این حال، رنگدانه ها در برخی از رنگهای حرفه ای اکریلیک گاهی اوقات حاوی سموم هستند، مانند اکسیدهای کادمیوم. هنگام دور انداختن محصولات رنگ همیشه باید مراقب باشید.

رنگ های پایه روغن در حقیقت به آسانی لکه دار نمیشوند و در برابر پاک شدن در گذشت زمان مقاومت خوبی دارند. این رنگ ها درخشش خود را در بازه زمانی طولانی حفظ میکنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *